italie
rating
20 mei besteld. 25 mei binnen. Alles perfect ingepakt en goed overgekomen. Ben heel tevreden en erg blij met een stukje Nederland in Italie. Dank je wel Ger & Tineke.
ølgod denmarken
rating
Pakket gisteren aangekomen.Alle boodschappen super ingepakt en leuk dat de boni er bij zit heerlijk om te lezen.
England
rating
Het weekend my order geplaatst , maandag verzonden , en gisteren received . Perfect. Verpakt in een prachtige secured doos . Alles zo neat . Nu kan ik verder gaan smullen van wat my order was. En dan heel spoedig een new order maken. De verzendkosten zijn ook acceptable . Dus wie dit leest , ga here bestellen. Ik heb deze site en company via my zussen in Nederland die in April my iets stuurde via Hollandwebwinkel zo nu don’t delay ! Je zal geen disappointment hebben.
Frankrijk
rating
Goedemiddag, vandaag na veel getelefoneer en gedoe met de transporteur (chronopost) mijn pakket in goede staat ontvangen. Alles was zeer zorgvuldig ingepakt! Dat 2 zakken chips waren opengeklapt kan ik begrijpen. Er wordt tijdens transport waarschijnlijk mee gegooid. Bedankt voor de leuke attentie in de vorm van pepermuntjes. m.vr.gr.
Grandval
rating
Vandaag de bestelling binnen gekregen... TOP! Hoewel onze Chronopost ervaringen varieren alles vlot en goed verlopen. Alleen jammer dat het niet is gelukt voor de bestelling contact te krijgen met Hollandwebwinkel over wat vragen en verzoeken mbt de bestelling. Via telefoon diverse keren geprobeerd en bericht achter gelaten en via mail zonder reactie helaas; we gaan het opnieuw proberen.... Verder erg blij met de ontvangen spullen!! Afgelopen maandag besteld (2e pinksterdag en vandaag (zaterdag) binnen in midden Frankrijk. Reactie HWW: We beseffen dat dit geen passend excuus is, maar door de extreme drukte die heerste in de corona-crisis zijn uw berichten enz. onbedoeld "ondergesneeuwd". Ook voor ons was dit een onverwacht gebeuren, hadden van te voren niet kunnen bedenken dat Hollandwebwinkel,nl voor veel mensen een zeer belangrijke schakel zou worden en voor de nodige lichtpuntjes kon zorgen in de bizarre tijd die achter ons ligt. Op dit moment zijn de orders gelukkig weer terug naar "normale" aantallen.
Brno
rating
Netjes verpakt, goede comunicatie, fijne prijzen, bedankt Mike Brno Tsjechie
Oostenrijk
rating
goede Service, perfekt verpakt. vriendelijk kontakt.
UPPSALA
rating
Heel tevreden. Snelle levering, maandag besteld, dezelfde week vrijdag geleverd (Zweden). Alles keurig verpakt en heel redelijk geprijst. Heb in het verleden bij andere webwinkels heel veel meer betaald. Voor herhaling vatbaar.
Spanje
rating
Uitstekende service. Snelle bezorging en zeer goed verpakt.
Zweden
rating
Vandaag mijn eerste pakket ontvangen ben tevreden over de afhandeling. En wat leuk dat jullie er een zakje kruidnootjes bij hebben gedaan,daar gaan we van genieten.
Engeland
rating
Vandaag ons eerste pakketje gekregen. Ontvangen binnen een paar dagen en alles goed ingepakt. Erg blij met alles en zullen lekker smullen. Riek - Engeland
France
rating
Hallo Ger & Tineke Wij zijn blij met onze bestelling , goed ingepakt en snel geleverd. Dank jullie wel voor de lekkere pepermuntjes. Tot de volgende keer . Cornelia Orgon
Zweden
rating
Prima service, goed en degelijk verpakt, leuke kadootjes erbij. Erg tevreden met het pakket. Dank je wel, Conny
Spanje
rating
Na een week wachten, is gisteren ons eerste pakket met Nederlandse produkten aangekomen. Prima verpakt en alles in orde. Zeer blij mee. En bedankt voor de pepermuntjes en de Allerhande, een leuke verrassing!
Spanje
rating
Vandaag het pakketje in goede orde ontvangen, alles heel goed beschermd verpakt en een heerlijk pakje pepermunt als extra! Voor herhaling vatbaar!!
Spanje
rating
Keurig verpakt afgeleverd. Alles in goede orde ontvangen. Aangenaam verrast door een presentje. Fijn dat de verzendkosten in de hand worden gehouden. Als de prijzen van de producten nog ietsje naar beneden zouden kunnen zodat ik vaker kan bestellen, krijgen jullie van mij een dikke 10!
Willingen
rating
Inderdaad: super service! Netjes verpakt allemaal en binnen 1 week in huis! En ook wij kregen een presentje bij onze bestelling! Het enige minpuntje: let op de inhoud bij het bestellen....sommige verpakkingen zijn nogal klein!
SVANEHOLM
rating
Vandaag mijn tweede pakket ontvangen en ben weer dik tevreden met de service van jullie.en bedankt voor het pakje wihelmina pepermunt
Spanje
rating
Na vele strubbelingen toch ons pakket ontvangen wat een goeie service alles goed in gepakt tegen breuken perfect wij zijn superblij volgende bestelling gaat volgende maand de deur uit bedankt voor presentje Vr.gr. fam *
Italie
rating
Complimenten voor de zeer snelle verzending en keurig tegen breken ingepakt.Bedankt voor de pepernoten die mijn Italiaanse kleinzonen heerlijk vinden.Tot de volgende keer.